2022LourdeskringBedevaart

LOURDESKRING BEDEVAART
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen

Sinds maart 2020 werden we geconfronteerd met heel wat maatregelen en restricties, omwille van Corona. Reizen was niet of nauwelijks mogelijk en ook de bedevaarten werden hierdoor getroffen. 

Dit jaar kijken wij hoopvol uit naar de treinbedevaart in juli – periode 13 tot 18 juli 2022.

Wie ooit in Lourdes was, weet dat het een unieke plaats is waar hemel en aarde lijken samen te komen, waar elke mens en elk ras zijn plaats krijgt, waar individu en groep een verdiepende tijd mee-maken.

De Lourdeskring van Aarschot organiseert al sinds 1954 bedevaarten naar Lourdes en wil daar niet mee stoppen… Niet alleen mensen van Aarschot Centrum zijn welkom, maar iedereen van onze zone kan deelnemen aan deze unieke reis en bedevaart.

Graag willen wij jullie langs deze weg al enkele inlichtingen bezorgen:

-       Kostprijs volwassenen: 690,00 €/persoon – singletoeslag: 127,00 €

-       Speciale tarieven voor kinderen en jongeren

-       Vroegboekkorting tot 1/4/2022: 25,00 €/persoon

-       Korting CM-leden: 25,00 €/persoon

Inclusief in dit tarief:

-       TGV-treinreis met vertrek vanuit Tourcoing naar Lourdes – heen en terug – inclusief drie drankenconsumpties, zowel heen als retour

-       Transfert naar het vertrekstation van Tourcoing (bij voldoende deelnemers vertrekt de autocar vanuit Aarschot)

-       Transfert station Lourdes - hotel

-       Verblijf in volpension vanaf het avondmaal op 13 juli tot en met het ontbijt op 18 juli

-       Programma in Lourdes (eucharistievieringen, bezinning, toerisme, gezelligheid, …)

-       Begeleiding door een algemene begeleidersequipe (Intersoc) en een groepsverantwoordelijke van Lourdeskring Aarschot

Indien je ‘al altijd eens naar Lourdes wilde gaan’, of toch nog eens wil teruggaan naar deze mooie plaats, als je in aangenaam gezelschap wil reizen, of als je nog meer uitleg wil krijgen, contacteer dan Myriam Borremans 0473 81 92 60 myriam.borremans@skynet.be.  De organisatie kan slechts van start gaan als we vooraf een idee hebben van het aantal deelnemers. Aarzel dus zeker niet om nu al contact op te nemen en je interesse te laten blijken. Ook als je geen lid van de Lourdeskring bent, ben je welkom en kan je deelnemen!