2021WinnaarsCultureleZoektochtWolfsdonk

WINNAARS CULTURELE ZOEKTOCHT WOLFSDONK

In het najaar kon u in Wolfsdonk een culturele zoektocht doen die was opgesteld door de Landelijke Gilde van Wolfsdonk en 'Verhalen verbinden platteland'. De bordjes met allerlei info over de geschiedenis en het culturele, sociale en sportieve leven van Wolfsdonk stonden her en der in het dorp opgesteld. Soms goed verstopt was het vaak even zoeken... Heel wat ge├»nteresseerden hebben echter deelgenomen. We vernamen dat vele plezier beleefden in deze coronatijden om volop te gaan voor het oplossen van alle raadsels. Voor eind december dienden de antwoorden binnen te komen. Slechts 18 personen hebben (bijna) alles kunnen oplossen en uiteindelijk hun deelnameformulier gedeponeerd in onze brievenbus aan Onze School Wolfsdonk. Wie zoekt die vindt! Door alle gezochte woorden juist te combineren kreeg je normaalgezien de slagzin te lezen : ONS DORP WOLFSDONK LEEFT !

Rekening houdend met de correcte oplossingen, de schiftingsvraag ( Hoeveel juist antwoordformulieren kwamen binnen - 18) en slechts één winnaar per gezin werd Ann Van Hoof de nummer 1 van deze zoektocht.

Afbeelding invoegen

Proficiat, Ann ! Zij ontving van 'Landelijke Gilde Wolfsdonk' en 'Verhalen verbinden Platteland' een mand met streekproducten ter waarde van 50 euro uit 't Hof in Langdorp. De volgende deelnemers ontvingen een mand met streekproducten ter waarde van 25 euro : Louis Van Hoof, Kurt Lahou, Roger Van Hoovels, Brigitte Vermeulen, Petra Van Hoovels en Leeroy Salomez. Helemaal coronaproof kregen de winnaars de prijzen veilig thuis geleverd. Proficiat aan alle winnaars!