2021VieringenGOEDEWEEK

Beste parochianen van Langdorp, Gijmel en Wolfsdonk,We gaan de Goede Week in. Ondanks alle coronaperikelen een week van hoop op Licht, op vooruitblikken naar nieuw leven.De vieringen kunnen niet zoals anders doorgaan, maar binnen de mogelijkheden (max. 15 personen en 1,5 m afstand met mondmaker, gebruik van handgel) - en met inschrijving - werkten we binnen de pastorale zone Sint-Rochus Aarschot een breed aanbod van momenten en vieringen uit (zie meer details in bijlage). Binnen onze parochie gaat het om de volgende momenten:

 

Palmzondag 28 maart 2021: de Sint-Antonius Abtkerk van Wolfsdonk is van 9-10u open voor stil gebed en het afhalen van een palmtakje en gebedskaart.Dinsdag 30 maart: in de Onze-Lieve-Vrouw Fatimakerk van Gijmel is er biechtgelegenheid van 10-12u en 18-20u. De kerk is dan ook geopend voor stil gebed of om een palmtakje op te halen.Witte donderdag 1 april: eucharistieviering op reservatie om 10u in de kerk van Wolfsdonk, om 19u in de kerk van Gijmel. Aanbidding in de kerk van Gijmel 20-21u, eveneens geopend voor afhalen palmtakje.Goede vrijdag 2 april: kruisweg om 15u en kruishulde om 19u in de kerk van Gijmel. Kruishulde om 19u in de kerk van WolfsdonkInschrijven voor de vieringen (max. 15 personen) is verplicht en kan via het nummer 016/57 20 43 (zonesecretariaat, openingsuren in bijlage).

 

In het Paasweekend zelf voorzien we drie online uitgezonden vieringen, die u live kan bekijken of erna op de Facebookpagina's van de "Pastorale Zone Sint-Rochus Aarschot" , "Wolfsdonk leeft" en "Langdorp, ons dorp":

 

Streamingvan de Paaswakezaterdag 3 april om 20 u vanuit de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Aarschot,
Via volgende link:   https://st-rochus.live.streamdesigner.eu       inlogcode: Rochus2020

 

Streamingop Paaszondag4 april Om 10 uur kindvriendelijke Paasviering en om 11 uur plechtige Paasviering vanuit de kerk van Wolfsdonk

Via volgende link: https://st-rochus.live.streamdesigner.eu          inlogcode: Rochus2020  

 

We wensen u een mooie week naar Pasen toe !

Hartelijke groet,