2021SpiritueleWandeling

15 AUGUSTUS:

SPIRITUELE WANDELING PASTORALE ZONE AARSCHOT

Welkom allen die op deze Hoogdag al stappend verstilling en verdieping zoeken. We volgen de bewegwijzerde route van het troostpad doorheen de rustgevende Wolfdonkse beemden en bossen. Onderweg zijn er haltes voorzien waarbij telkens vrijblijvend een eenvoudige aanzet wordt gegeven tot reflectie en onderlinge uitwisseling. Het belooft een deugddoende tocht (5-tal km) te worden voor lichaam en ziel.

Vertrek en eindpunt liggen aan de Onze-Lieve-Vrouwekapel in de Processieweg nabij de Dopjesboom te Wolfsdonk. Je kan individueel aansluiten of afspreken met vrienden. We stellen ter plekke groepjes samen van een 4 à 5 deelnemers die we om het kwartier op pad sturen. Je kan starten tussen 15u. en 17u. Reken op een 2-tal uren voor dit meditatief aanbod in beweging.

Parkeren doe je best op het Boeckxplein aan de kerk in het centrum van Wolfsdonk. Vervolgens stap je in de bocht, voorbij de apotheek en het café, de Processieweg in en makkelijke je makkelijk tot aan de kapel (300 meter verder) waar je verwelkomd wordt bij de 1ste halte.

Inschrijven hoeft niet maar is mogelijk via bert.hellebaut@telenet.be(of 0472 25 26 79 ) waar je desgevallend tevens meer info kan verkrijgen.

De pastorale zoneploeg St.-Rochus Aarschot kijkt alvast uit naar je komst !

Inmiddels fijne deugddoende zomermaanden toegedacht.

 Afbeelding invoegen