2021InspiratieTeWolfsdonk

15 AUGUSTUS:  INSPIRATIE TE WOLFSDONK

 Afbeelding invoegen

-       9u. Hoogdagviering Maria Tenhemelopgenomen met zang en beeld
plaats: Sint-Antonius Abtkerk te Wolfsdonk (Dorp 3201 Langdorp) 

Voorgangers: Pater André Jansen en diaken Bert Hellebaut

 

-       10u. Vertrek voormiddagwandeling TAU, Franciscaanse Spiritualiteit Vandaag

De groep Franciscaanse stappers stapt de route ‘LANGS PASTORIEËN EN KAPELLETJES’ door Blauberg, Wolfsdonk en Herselt. Je wandelt in fijn gezelschap door bossen, langs weilanden, over heuvels en zelfs langs een wijngaard. Vergeet onderweg zeker niet de talrijke kapellen te tellen. Meer info https://www.norbertijnenindemerode.be/nl/worldroutes/langs-pastorieen-en-kapelletjes

startplaats: voor de kerk

begeleiding: Benny Bilsen

 

-       13u. picknick in de tuin van de pastorie te Wolfsdonk –Dorp 20 (of schuilplaats)

 

-       Tussen 15u.- 17u. spirituele wandeling met halteplaatsen

 

-       Vertrek en eindpunt: Onze-Lieve-Vrouwekapel in de Processieweg nabij de Dopjesboom te Wolfsdonk.

Duurtijd meditatief aanbod in beweging: 2-tal uren.
begeleiding: Pastorale zone Aarschot

  

Meer info:

Tussen 15u.- 17u. nodigt de pastorale zone Sint-Rochus je uit voor een spirituele wandeling in Wolfsdonk. Iedereen van harte welkom  op deze Hoogdag om al stappend verstilling en verdieping te  zoeken. We volgen de bewegwijzerde route van het troostpad (Ferm) doorheen de rustgevende Wolfdonkse beemden en bossen. Onderweg zijn er haltes voorzien waarbij telkens vrijblijvend een eenvoudige aanzet wordt gegeven tot reflectie en onderlinge uitwisseling. Het belooft een deugddoende tocht (5-tal km) te worden voor lichaam en ziel. 

Vertrek en eindpunt liggen aan de Onze-Lieve-Vrouwekapel in de Processieweg nabij de Dopjesboom te Wolfsdonk. Je kan individueel aansluiten of afspreken met vrienden. We stellen ter plekke groepjes samen van een 4 à 5 deelnemers die we om het kwartier op pad sturen. Je kan starten tussen 15u. en 17u. Reken op een 2-tal uren voor dit meditatief aanbod in beweging.

!!! Parkeren doe je best op het Boeckxplein aan de kerk in het centrum van Wolfsdonk. Vervolgens stap je in de bocht, voorbij de apotheek en het café, de Processieweg in tot aan de kapel (300 meter verder) waar je verwelkomd wordt bij de 1ste halte.

Inschrijven hoeft niet maar is mogelijk via bert.hellebaut@telenet.be (of 0472 25 26 79 ) waar je desgevallend tevens meer info kan verkrijgen.

We kijken er naar uit.

Namens de Pastorale zone,

Bert Hellebaut, Katrien Vanhoutte en Jonas Danckers