2019Wolfsfeesten

 TWEE DAGEN WOLFSFEESTEN: 7 EN 8 SEPTEMBER
Ook dit jaar begonnen we al op zaterdag met de Wolfsfeesten. Op zaterdag konden spellustigen al om 18u aansluiten in Zaal Den Abt voor een BINGO. Er waren veel mooie prijzen te winnen én plezier was verzekerd. Erna en Maria zorgden ervoor dat de nummertjes correct werden afgeroepen. De spanning was te snijden. Dank aan de sponsors voor de mooie prijzen! Daarna werd alles in gereedheid gebracht voor het optreden van Pieter Van Kerckhoven. Eddy en Rudy toverden in onze zaal een uniek podium tevoorschijn, Els zorgde met stijl voor de presentatie van de avond. Pieter komt met veel plezier telkens terug naar zijn geboortedorp, zeker om ons te vergasten op een optreden! Pieter wenst niets te ontvangen voor zijn optreden. Het geld dat voorzien is voor een optreden wordt door vzw Den Abt dan ook op zijn vraag aan een goed doel geschonken: KIDS Wolfsdonk zal hiermee een mooie aankoop kunnen doen! Pieter bracht opnieuw heel wat Franse chansons en Duitse en Engelse liederen in een unieke stijl. Charme en amusement waren verzekerd ! Niet alleen Wolfsdonkenaren maar mensen van heinde en verre zakten af naar Wolfsdonk voor dit spektakel. Wij zijn bijzonder fier dat Pieter vanuit Parijs afzakt om ons op zo'n amusante en stijlvolle avond te trakteren. Op zondag 8 september vond dan weer traditiegetrouw het Wolfsfeest plaats op het Boeckxplein. Er waren ook dit jaar optredens, spelletjes, een springkasteel en heel wat lekkere dranken en versnaperingen voorzien. Dit jaar startte het Wolfsfeest al om 12u zodat alle kraampjes van de verschillende verenigingen konden uitgetest worden: pannenkoeken, wafels, hamburgers, ijsjes, frieten, spek met eieren, braadworst, etc. Voor ieder wat wils. Het werd weer een topdag voor Wolfsdonk ! De zon was immers onverwachts toch van de partij en er viel geen regen. Optredens van Onze School, Twirling Wolfsdonk, de Country Line Dancers, fanfare De Verenigde Vrienden en de 60+ band maakten er ook dit jaar een toffe namiddag van. Dorpsfotograaf Roel Peeters maakte weer schitterende foto's, ook aan het standje van SAMANA, waar je je kon laten fotograferen met de mooie spreuk 'Je gaat pas schitterend, als je een ander laat stralen. Rond 19u werd er opgeruimd en konden we tevreden terugkijken op een schitterend weekend ! Dank aan alle vrijwilligers. Lang leve Wolfsdonk ! 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 
  
WOLFSFEESTEN 2019 
Op 8 september was het weer feest in Wolfsdonk. Ook dit jaar een topeditie van het ‘Wolfsfeest’ met veel lachende gezichten. Ons dorp op zijn best !
 Afbeelding invoegen
 
Twee dagen Wolfsfeesten tijdens het tweede weekend. Op zaterdag 7 september was het een kunst om een plaatsje te veroveren voor de Bingo-avond, waarop er mooie prijzen te verdienen vielen.
Om 21 u. trad Pieter Van Kerckhoven op. Hij is een rasechte Wolfsdonkenaar, maar woont nu in Parijs. Hij komt graag terug naar zijn heimat en zeker als hij mag zingen voor een goed doel. Hij is een charmezanger en wist zijn talrijk opgekomen publiek direct op zijn hand te krijgen met ‘C’est magnifique’. In het eerste gedeelte had hij een heel bijzondere outfit. Liederen van Marlène Dietrich, meezingers zoals ‘La Bohème’ van Charles Aznavour en ‘Amsterdam’ van Jacques Brel deden vele harten popelen. Ook na de pauze kregen we drie liederen van Jacques Brel te horen. Hij besloot met het alom gekende ‘La vie en rose’ van Edith Piaf en kreeg een staande ovatie. 

Afbeelding invoegen
 
KVLV BAKTE WAFLS TER VOORBEREIDING VAN HET WOLFSFEEST
Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen