2018 ST Antoniusfeeten

SINT-ANTONIUSFEESTEN

FOTOS: Sint-Antoniusfeesten 2018

Traditiegetrouw liep zaal Den Abt in Wolfsdonk weer vol voor de jaarlijkse Sint Antoniusmarkt, op 24 januari laatsleden, rond de middag.
Om halfelf ging Priester Vanderstuyft voor in de gelegenheidsviering, die werd opgeluisterd door de Koninklijke Fanfare De Verenigde Vrienden van Wolfsdonk.
Na deze viering was het drummen geblazen in zaal den Abt, en de opbiedingen voor de varkenskoppen, hespjes, en weer zovele kilo's lekker vlees (gratis geschonken door Beenhouwerij Lodts) swingden weer de pan uit...
Eén van de hespjes haalde zelfs het recordbedrag 115 euro !
Bij de start van de aktiviteiten bracht Burgemeester André Peeters (die als naar goede gewoonte de eerste varkenskop binnenhaalde) hulde aan de pas overleden Frans Janssens, erevoorzitter van de Dorpsraad en her-oprichter van de Sint Antoniustraditie, nu 26+ jaar geleden... Een warm applaus van de talrijke aanwezigen werd daarbij naar "den hemel"gestuurd.... En Frans zag van hierboven dat het goed was !
NOg even vermelden dat de opbrengst van de openbare verkoop meer dan 2000 euro opbracht,(het vorige record van 1700 euro werd dus verpulverd !) geld dat zal gebruikt worden voor de verfraaiing van Zaal den Abt..
Dank aan allen die aan dit evenement meegeholpen hebben.