2018 Nieuwjaarsrecepties parochies

NIEUWJAARSRECEPTIE IN GIJMEL
Op zaterdag 20 januari, na de viering van 18.00 u., nodigde de parochieploeg alle parochianen uit voor een hapje en een drankje. De ideale gelegenheid om gezellig wat bij te praten met een lekker  glaasje wijn…

 
PAROCHIALE MEDEWERKERS VAN WOLFSDONK FEESTEN
Op woensdag 17 januari 2018,  op de feestdag van Sint-Antonius Abt, patroon van onze parochie, kwamen een vijftigtal parochiale medewerk(st)ers in een feestelijke stemming samen in Den Abt. Na een receptie met een drankje en een hapje nodigde Jonas Danckers iedereen uit aan tafel. Mark Vanderborght dankte alle medewerkers voor de onverdroten inzet voor onze parochie. Twee van hen werden even op een bijzondere wijze gehuldigd. Rik Van Dyck voor zijn jarenlange inzet als koster. Hij viert weldra ook zijn 60-jarig huwelijksjubileum. Ook Angèle Peeters, weduwe van Frans Heylen, uit de Processieweg, werd letterlijk en figuurlijk in de bloemen gezet. Zij zorgt voor het poetswerk en de versiering van de Dopkeskapel. Beiden kregen voor hun grandioze toewijding een daverend applaus. Na de heerlijke tomatensoep met balletjes kon iedereen zich te goed te doen aan het koude buffet, een rijk gevulde tafel met vlees en vis en allerlei groenten. Er was een gezellige sfeer. Ook de jongeren waren goed vertegenwoordigd. We danken iedereen nogmaals voor hun medewerking, heel in  het bijzonder ook hen die voor dit feest alles in  orde hebben gebracht.
 

ZONDAG 14 JANUARI : NIEUWJAARSRECEPTIE SINT-PIETER

Zondag 14 januari was er vroeg in de ochtend al een flinke bedrijvigheid in de Sint-Pieterskerk.  Enkele vrijwilligers waren druk bezig om een lekkere receptie voor te bereiden.

Na de viering werden de parochianen uitgenodigd om een glaasje te drinken en een hapje te eten om het nieuwe jaar samen in te zetten.  Het doet deugd om nog eens met elkaar te kunnen napraten na een mooie eucharistieviering, zo maken we er een bloeiende gemeenschap van.  Het werd enorm geapprecieerd en dat het lekker was, waren de bijna volledig lege schalen achteraf.    Dank u wel aan iedereen om mee te bidden en te zingen tijdens de viering en voor het gezellig samenzijn achteraf.  En vooral dank u wel aan alle helpende handen om alles klaar te krijgen.  Ook dank u aan priester Paul voor het voorgaan van de mooie viering en de fijne gezellige babbel achteraf met de parochianen.