Meer dorp 
 Chiro Gijmel bouwt!!! 
 
 
U heeft het misschien al gezien als u door de Bossestraat reed… Chiro Gijmel is na een jarenlange strijd voor eigen lokalen begonnen aan de bouw van het Langebosheem. De Chiro wordt hierin bijgestaan door de VZW Langebosheem.

Het Langebosheem zal er in de eerste plaats komen om de Chiro een veilig, comfortabel en duurzaam onderkomen te verzekeren. Tegelijk wordt ingespeeld op het huidige gebrek aan jongerenverblijven voor overnachtingen van korte en lange duur die aan de moderne standaarden voldoen. Het Langebosheem heeft heel wat troeven om een veelgevraagde kamp- en weekendplaats te worden. Het gebouw zal voldoen aan alle huidige normen wat betreft toegankelijkheid voor andersvaliden, brandveiligheid en energieprestatie.

Bouwen is deze dagen absoluut niet goedkoop! De raming voor ons heem bedraagt €400 000. Dankzij een slim uitgedacht financieel plan: met subsidies, eigen middelen, een lening en vooral ook jouw steun, zijn we er zeker van dat we dit kunnen bereiken.

Chiro Gijmel wordt dit jaar 50 jaar en kan dus zeker wel jouw verjaardagscadeautje gebruiken! Steun ons daarom op één van volgende manieren:

1. Doe een gift:

Vanaf €40 kunnen wij fiscale attesten voor giften aan een goed doel uitreiken (via Chiro Nationaal), dit wil zeggen dat je ongeveer een 45% van de gift bij de belastingen kan aftrekken. Je kan nu je giften overmaken op:

>€40

 

(met fiscaal attest)

 

Betaling via:

 

IBAN: BE67 0000 1507 2887
Op naam van: Chirojeugd Vlaanderen VZW, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen
Mededeling: giftLEG0611
< €40

 

Betaling via:

 

IBAN BE37 0016 8035 3228

 

Langebosheem VZW

 

Mededeling: giftLEG0611
 

2. Leen ons renteloos geld:

Via onze lotenlening koop je loten van €100 die binnen 10 jaar worden terugbetaald volgens een lottrekkingssysteem. Voor meer info: bert@chirogijmel.be of 0477/835361.

Alle steun, op welke manier dan ook, is meer dan welkom en zal door ons herdacht worden door middel van een naamsvermelding op een speciale herdenkingsmuur aan het heem.