2016 Kerstconcert fanfare Lang

EEN HARTVERWARMEND KERSTCONCERT

Op zondag 18 december, een druilerige laatste adventszondag,  gaf de fanfare de Demervallei een prachtig concert in onze Sint-Pieterskerk.  Een goed verwarmde kerk, feestelijk verlicht door kaarsjes en lichten, nodigde uit om te komen luisteren.  Al vlug werden de stoelen herschikt en stelde de fanfare zich in het midden van de kerk op.


Dirigent Johan Maes  had een prachtig programma samengesteld.  Zuivere klanken van verschillende instrumenten vulden ons kerkgebouw.    Magic of Christmas, Sjaloom Aleichem, I want for Christmas en I will follow Him, zijn maar enkele werken die uitgevoerd werden.   Afwisselend met tromgeroffel en frisse belletjes kregen we nog een Medley van bekende pop-songs en kerstliederen.   En natuurlijk mocht de Stille Nacht niet ontbreken, adembenemend mooi ! 


Voor de dirigent, Johan Maes, was dit, na 17 jaar, zijn laatste optreden met onze fanfare, dit concert was dus tevens een afscheidsconcert voor hem.  Johan, van harte dank voor uw trouwe inzet ! 


Na het concert werd iedereen uitgenodigd in de zaal van de fanfare voor een lekker drankje. Gl├╝hwein, warme chocomelk, koffie of een frisdrankje stond er te wachten. Ook een lekker stukje kerstgebak mocht niet ontbreken. Er werd nog lang nagepraat, vol lof over het prachtig concert.

Langs deze weg willen we iedereen van harte bedanken voor de fijne medewerking om van deze adventszondag een stralende dag te maken.

Nogmaals, van harte proficiat aan alle muzikanten en vooral aan de dirigent Johan Maes !