2016 BierWijn KidsWolfsdonk

WARME OPROEP: STEUN KIDS WOLFSDONK

Ieder jaar organiseert Studio Brussel in samenwerking met Rode Kruis-Vlaanderen MUSIC FOR LIFE. Met dit evenement maken zij van de week voor Kerst, De Warmste Week.

Als voorziening voor volwassen personen met een auditieve beperking en/of autismespectrumstoornis, kozen wij, KIDS Wolfsdonk, ervoor om ons kandidaat te stellen. En jawel hoor, wij werden door de Koning Boudewijnstichting geselecteerd als goede doel !

We kunnen het echter niet alleen ! Jullie kunnen geld inzamelen voor KIDS Wolfsdonk door voor ons een actie op poten te zetten. Dit kan gaan van een wafelbak, sjaals/mutsen breien, wandeltochten organiseren tot kaas-en wijnavonden ….

Hebben jullie dus geweldige bakcapaciteiten, super organisatorisch talent, creatieve knutselvaardigheden of een overdreven enthousiasme om mensen rondom jullie in beweging te zetten ? Dan zijn jullie de vereniging die wij zoeken.

Ga naar www.musicforlife.be, kies uit de reeks van goede doelen KIDS Wolfsdonk, onder de rubriek ‘personen met een beperking’ en registreer nu je actie.

De opbrengst van deze acties gaan we natuurlijk op een zinvolle manier gebruiken. Dit door ons bos een beetje aan te kleden. Graag willen wij wat rustplekjes creëren waar onze bewoners even aan de drukte van het dagelijkse leven kunnen ontsnappen.

Na de actie storten jullie de opbrengst aan de Koning Boudewijnstichting, die het geld integraal overmaakt aan KIDS Wolfsdonk. De acties zelf mogen georganiseerd worden tussen 5 september en 24 december 2016.

Daarom dus een warme oproep om KIDS Wolfsdonk te steunen. Van onze kant komt er een mooie actie op vrijdag 9 december 2016.

Op onze campus gaat er dan een heuse Kerstmarkt door van 15.00 u tot 19.00 u., waarop jullie allemaal welkom zijn!

 

?xml:namespace>