2016 Kerk van de Gijmel terug open

KERK VAN GIJMEL TERUG OPEN

DE KERK VAN GIJMEL WORDT GEPOETST

Het is lente, het wordt mooi weer en de Eerste Communie komt er aan.  Hoog tijd dus om onze parochiekerk, na vele maanden sluiting, eens grondig te poetsen zodat het eerste-communie-feest in een feestelijke kerk kan doorgaan.  Je leest het ook elders in dit parochieblad en je hebt het al gehoord tijdens de misviering van vorige week : we zetten onze kerk opnieuw open voor de weekendmissen vanaf zaterdag 23 april en dat ter gelegenheid van de Eerste Communie.

Op maandag 11 april waren 12 mensen opgedaagd om met veel ijver en liefde onze kerk een hoognodige opknapbeurt te geven, zowel binnen als buiten, na een lange periode van sluiting wegens panne aan de verwarming.  Dat de vrijwilligers er werk van gemaakt hebben zie je op de bijgaande foto’s.  De tas koffie en de lekkere taart werden door de vrijwilligers met veel smaak en dankbaarheid aanvaard.

Allemaal zijn we blij nu we terug in onze eigen kerk kunnen thuiskomen. Maar ook zijn wij de kerkraad van Sint Pieter en heel in het bijzonder Nicole erg dankbaar omdat wij al die tijd bij hen heel erg welkom waren.  

Vanaf zaterdag 23 april zal onze kerk in Gijmel terug opengesteld worden voor de  ‘Eerste Communie’ , deze keer uitzonderlijk om 14.30 u. . Vanaf dan zullen de erediensten weer doorgaan zoals voorheen, steeds op zaterdag om 18.00 u. .

Bij deze nemen wij de gelegenheid om onze parochianen, de  medewerkers van de  kerkfabriek en de parochieploeg te bedanken om onze kerk weer te laten schitteren als nieuw.


Hartelijk welkom aan iedereen !