2015 Kerstviering in Wolfsdonk

KERSTVIERING IN WOLFSDONK

Op Kerstdag werd ook in onze parochiekerk een mooie eredienst gehouden. De toekomstige vormelingen onder leiding van Catechiste Erna speelden voor het altaar de geboorte van het Kindje Jezus na en het Sint Antonius Abtkoor zorgde als naar goede gewoonte weer voor de muzikale omlijsting van heel het gebeuren. Dit alles onder het toeziende oog (en oor) van dirigente Simone Verbeeck, en haar man, Maurice Truyers, die er niettegenstaande zijn handicap, toch aan gehouden had om deze viering vanop het orgel te begeleiden.  Men waande zich voorwaar in de hemel bij het horen van deze mooie orgelklanken en bijhorend meerstemmig gezang.

Na afloop van deze Kerstmis werden Simone en Maurice ook nog in de bloemen (en de wijn...) gezet voor hun meer dan 50 jaar tomeloze inzet ! Dank daarvoor in naam van de ganse Wolfsdonkse gemeenschap.

 

De toekomstige vormelingen op hun beurt, deelden aan de tweehonderd aanwezigen een kaartje met Kerst en Nieuwjaarswensen uit bij het verlaten van de kerk.

De omhaling van deze dag zal uitsluitend ten goede komen aan de vluchtelingen en bracht maar liefst 285,52 euro op... Ook dank daarvoor !