Nieuws


Huwelijksviering Dorien Van der Borght en Wietse Olliviers - donderdag 27 december 2018

 Samen met hun vier getuigen Elien, Kris, Franky en Peter tekenden zij in het huwelijksregister. Bij hun trouwbeloften week het huwende koppel even af van de tekst, die in het huwelijksboekje stond opgetekend.
 Afbeelding invoegen
Ze hadden een heel persoonlijk  woord opgesteld om hun liefde voor elkaar kenbaar te maken. De viering werd luister bijgezet door het mooie pianospel van Hanne, die de prachtige tonen van het lied Marry you liet horen.
Zij was ook bruidsassistente. Wouter speelde op de gitaar ‘Just the way you are’. Wendy, Berdien en Diederik traden op als lector, terwijl Silke de zorgde voor het opzetten van de muzikale tussenstukken. Na de viering volgde er aan ronde tafeltjes achteraan in de kerk een uitgebreide receptie met drank, chips en broodjes. We wensen het jonge paar veel geluk toe tot in lengte van dagen. Want liefde is iets fantastisch! Iets dat je optilt tot de hoogste  verdieping van het menszijn.
Zo hoorden we de priester bidden in het openingsgebed. De liefde geeft nieuwe horizonten  aan het leven, ook al weet je nog niet wat de toekomst brengen zal. Dat liefde van Dorien en Wietse altijd mag openbloeien voor elkaar en dat de band die hen verbindt steeds hechter mag worden. Moge God hun huwelijksleven rijkelijk zegenen en mogen zijzelf ook aan Hem een ruime plaats geven in hun leven.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >