Nieuws


Huwelijk van Charlien Boeckx en Bastijn van Ouytsel, doopsel van hun zoon Fons op 8 juli 2017 - donderdag 3 augustus 2017

HUWELIJK EN DOOPSEL

Op zaterdag 8 juli 2017 gaven Charlien Boeckx en Bastijn Van Ouytsel van de Testeltsesteenweg elkaar in de kerk van Sint-Antonius Abt te Wolfsdonk voor het altaar plechtig hun woord van liefde en trouw. 
Namens de aanwezigen kwamen Stef Servotte en Jill Boeckx tekenen in het huwelijksregister. 

De viering verliep vlot en werd opgeluisterd met muziek van enkele CD’s. Charlien en Bastijn  hebben reeds twee kinderen. 
Fran is twee jaar half en was reeds gedoopt. 
Na de huwelijksinzegening werd Fons boven de doopvont gehouden. 
Hij werd gezalfd met chrisma-olie. Zijn doopkaars werd ontstoken aan de paaskaars. 
Na het bidden van het nieuwe Onze Vader werd er over Charlien en Bastijn nog een bijzondere huwelijkszegen uitgesproken. 
Charlien is laborante en Bastijn is grondwerker en bestuurt regelmatig een tractor en een grijper. Dit was goed te merken na de viering. De feestvierende familie nam plaats in een bijzondere bus die gevolgd werd door enkele in het groen gezette tractoren. 
We wensen het bruidspaar veel geluk en zegen en we hopen ook dat hun gedoopte kinderen Fons en Fran mogen opgroeien in een warm gezin en goede volgelingen mogen worden van Jezus van Nazaret. 
Fons heeft twee meters: Karine De Rijk en Jill Boeckx. 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 12 + dertien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >